РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА

Регистрация на фирми

Решили сте да пристъпите към регистрация на фирма, ние от Авиа Консулт сме тук, за да ви помогнем. Имате бизнес идея, но все още не сте наясно с много неща около нея, заповядайте в офиса ни и ние ще ви консултираме по всички въпроси. Ще ви предоставим безплатна консултация, относно най-подходящата за Вас и Вашата дейност форма за осъществяването й.

  1. Съставяме документите, необходими за запазване на фирма и за извършване на регистрацията.
  2. Спестяваме Ви чакането и ходенето до Агенцията по вписванията.
  3. Получавате удостоверение за актуално състояние с отразени всички обстоятелства

Нашият Административен отдел предоставя пълно обслужване по регистрацията на Българско дружество, Сливане и Придобиване на Дружества, GDPR услуги, ЗМИП, Продължително и Постоянно Пребиваване за клиентите ни от ЕС и трети страни, както и Българско гражданство чрез инвестиционни програми.
Разполагаме с екип от високо квалифицирани адвокати, счетоводители и данъчни консултанти, които ще поемат целия процес по регистрация на Вашата фирма.
Нашите експерти ще се радват да обсъдят Вашите специфични нужди и изисквания и ще Ви предоставят необходимата информация за законовите изисквания свързани с регистрацията на Вашата фирма.
За улеснение на клиентите си, Авиа Консулт предлага регистрация и годишна поддръжка на фирми и в други чуждестранни юрисдикции.

ЗАПИТВАНЕ ЗА УСЛУГА