СЧЕТОВОДНО ОБСЛУЖВАНЕ

Счетоводно обслужване

Счетоводната кантора на Авиа Консулт ЕООД разполагат с над 20-годишен опит в сферата на счетоводните услуги, данъчните и финансови консултации, както и в областта на здравното и социално осигуряване. Ние подбираме индивидуално нашите счетоводни услуги така, че да можем да предложим точно това, от което всеки отделен бизнес се нуждае.
Тук ще откриете не просто опитни счетоводители, а доверени партньори и интелигентни хора, заедно с които уверено може да погледнете в светлото бъдеще на вашият бизнес.Те ще оправдаят вашите изисквания за качество и точност в изплънението на своите услуги.Смятаме, че един счетоводител трябва да бъде директен и прям в отношенията със своя клиент и да му обещава единствено това, което е постижимо и реалистично. Служителите ни го постигат като винаги са в крак с всички български закони и техните актуализации. Това включва най-новите изисквания в счетоводната практика, данъците, осигуровките, както и всички специфични норми, които регулират конкретния тип дейност на клиента.

За да успеем да уточним най-добре нуждите на Вашата компания, можете да ни се обадите за среща или да ползвате някой от инструментите на сайта ни (оферта, запитване), чрез които ще разберем как и в каква област можем да Ви бъдем полезни. Това ще ни помогне и да прецизираме и изготвим за вас оферта за абонаментно обслужване, която е съобразена със спецификите на вашият бизнес модел, организационно обслужване, обем на необходимите дейности. Така ние ще можем да ви предоставим в детайли нужната за вас информация, като за това ще получите прецизна и ефективна цена.

ЗАПИТВАНЕ ЗА УСЛУГА